comparar llistats

Habitatges destacats

HARMONY. PR03711

La Florida, Santa Perpètua, Barcelona

dormitoris: 4Banys: 2: 127

Casa

fa7 months

destacat
545.000€

OTELLO PR.01135

Centre, Cardedeu, BCN

dormitoris: 3banyera: 1: 146

Casa

fa4 months

destacat
229.900€

SPACE PR04427

Can Filuà, Santa Perpètua de Mogoda BCN

dormitoris: 4Banys: 2: 110

Pis

fa4 months

215.000€

REFRESH. Ref.4559

Centro , Montornès del Vallès, BCN

dormitoris: 3Banys: 2: 87

Pis

fa1 month

Els nostres serveis inmobiliaris

Real Estate

Perseguir l’excel·lència és la clau per superar-se”

Som Agents immobiliaris de Propietats Exclusives i amb encant. Pertanyem a Agora MLS, una força de cobranding, amb 231 agències col·laborant per oferir un servei excel·lent als nostres clients, sempre en constant formació i en l’avantguarda del sector sota criteris d’efectivitat i productivitat.

Com agents CRS Especialista Residencial ens adherim als estàndards més exigents de qualitat i honestedat professional. El clients també ens reconeix i ens identifica associant els valors del col·lectiu API garantint a clients compradors i venedors experiència i seguretat.

Posada en escena

No hi ha una segona oportunitat per causar una bona impressió”

Sabent que la gent descarta o no descarta comprar un habitatge pràcticament en el primer minut de la visita, Romo Real Estate captarà l’Encant de la seva llar convertint-lo en desig per a altres persones.

Utilitzant tècniques com el HOME STAGING trobarem en cada ocasió l’estil i la personalitat adequada, transformant els espais de manera molt subtil i natural com si ningú hagués passat per allà “una posada en escena”.

Fotografia i Tour Virtual

Per a nosaltres la fotografia significa molt més que prémer el disparador de la càmera, la de Romo Real Estate és una visió diferent, a través de les seves fotografies destapa el costat més fantasiós i somniador, en Josep de “BACHtothePHOTO.com” captura amb el seu objectiu el món i el comparteix amb els nostres clients , convertint els seus somnis en imatges.

El món 360 està creixent a gran velocitat, estar al dia és cada vegada més difícil, per aquest motiu Romo Real Estate confia a “BACHtothePHOTO.com” que utilitza una de les eines de màrqueting que millor s’estan introduint en el sector immobiliari, els tours de Matterport que transformen el món real en un de virtual, una experiència immersiva en 3D que li “introdueix” dins de l’habitatge, com si estigués físicament allà.

Venedor personal i comprador

Decidir és un dels moments en què els éssers humans tenim més dificultats ‘sortir de la zona de confort! prendre una decisió avaluant les diferents opcions que s’ofereixen.
Quantes vegades hauràs dit aquesta frase? “No tinc res a posar-me
Si ja ens costa decidir-nos al matí quina roba triar, quan parlem d’una casa estarem més segurs en mans d’un personal shopper immobiliari una persona apassionda que desvetllarà els nostres desitjos i necessitats, buscant, negociant i tancant sempre la millor opció per al client, acompanyant-nos en tot el procés d’adquisició de la casa dels nostres somnis.

Paisatgisme

Li agradaria tenir un oasi a casa?

Amb la creixent popularitat del paisatgisme a Romo Real Estate prestem tanta atenció als espais interiors com en els exteriors, i l’ajudem a crear jardins amb zones destinades a la meditació, o simplement per a ser contemplades, dissenys que segueixen un cert ordre i un ritme determinat per aconseguir un ambient de relax. Les llums i les ombres, essencials per il·luminar terrasses i jardins, vostè gaudirà del seu oasi tant de dia com de nit.

Seguretat Jurídica

Cal adonar-se que estem davant una de les decisions més importants de la nostra vida, en adquirir o vendre un habitatge, és fonamental estar ben assessorat i evitar els riscos jurídics econòmics o urbanístics que poden existir en l’operació. Realitzem tota la tramitació documental de forma transparent i sota un servei de responsabilitat civil que pot cobrir qualsevol contingència.

Així doncs a Romo Real Estate tramitem tot l’expedient immobiliari per arribar a notària amb tota la documentació requerida i sense sobresalts controlant que  la compravenda tingui la seguretat jurídica adequada.

Articles recents

Obrim la oficina presencial i renovem la virtual

Per fi ha arribat el moment! Estàvem desitjant compartir amb vosaltres dues notícies que ens fan especial il·lusió. A Romo Real Estate estem de doble estrena: Obrim de nou la nostra oficina i estrenem nou lloc web.