comparar llistats

“LA DOLCE VITA” – Ref. 4765

Zona Can Duran, Canovelles
845.000€

Descripció

Com en una seqüència de la pel·lícula “D’aquí a l’eternitat” un amor us llança pel jardí abraçats en un petó apassionat. Un horitzó llunyà, gespa i aigua, quan es viu sota l’atracció d’aquestes forces es gaudeix de La Dolce Vita!
Una parcel·la enjardinada amb una impressionant casa de luxe d’espais oberts, càlida i natural amb vista a la serralada vallesana; un punt de vida i color de blau cel i piscina, de verd que et vull verd al jardí, les flors i els arboles que protegeixen la casa Pinto di Blu!
Sensació d’harmonia i neteja visual, una impressió positiva des del primer moment, estil i funcionalitat, una entrada, un espai elegant. La distribució de la planta baixa unificasa en un espai visual únic de saló, menjador i cuina amb un toc modern i estil rústic” especial La Dolce Vita”, aquests espais estan oberts al porxo d’estiu, enfront de la piscina lujazo!
Una cuina en la qual passar hores, amb un punt focal que afegeix un toc d’elegància, l’especial part destinada als menjars a mode de barra per a desdejunis ràpids i la taula office per a sopars molt British!
Dos dels dormitoris estan orientats cap al jardí i la piscina, també comparteixen terrassa, el principal és en suite. Encara així una de les estades més desitjades de la casa és la golfa, els seus sostres inclinats, les seves finestres angleses, les seves bigues de fusta… a mode comodí, biblioteca, despatx, sala de cinema, una terrassa amb vista a l’infinit i fins i tot un llit vingut d’algun país exòtic un dels espais amb més encant de la casa!
Aquesta vila de luxe està banyada amb una gran piscina rectangular d’aigües cristal·lines disposada just enmig del jardí i al ladito d’un menjador rural amb celler t’apuntes a la festa? Ah! I en una casa amb tot luxe de detalls no podia faltar calefacció mitjançant sòl radiant, no saps el pràctic i plaent que és fins que no ho trepitges!
El disseny interior prioritzant l’equilibri, l’essència original de l’habitatge i el caràcter contemporani li proporcionen calidesa i un caràcter singular, sens dubte la casa rústica moderna amb la qual somies amb un súper jardí per a fer el teu “Green” i el teu capuzón Amb tot l’encant i idees de tot el món!
No et queda més que veure el nostre reportatge per a acabar d’enamorar-te veurem amb detall aquest habitatge de luxe!
Encara que refrenats, tots portem dins aquests instints de la Dolce Vita, avui arriba la nostra oportunitat una casa dolça i desenfrenada vols tenir aquesta sensació de desconnexió?

 • Zona: Zona Can Duran, Canovelles
 • Ciutat: Canovelles
 • Estat / Província: Barcelona
 • barri: Can Duran
 • País: Espanya

Detall

actualitzat a November 20, 2023 a 12:14 pm

 • Preu: 845.000€
 • Tipus de propietat: Casa
 • Habitacions: 4
 • Banys: 3
 • Garatge: 1
 • Any de construcció: 1995
 • Carpintería Interior: Fusta
 • Superfície construida m2: 430
 • Carpinteria Exterior: Alumini

vídeo

Tour virtual de 360 ​​°

Dades de contacte

Josep Ramiro
Josep Ramiro
607221759
Facebook Twitter Youtube

Preguntar sobre aquesta propietat

propietats similars

“WORDS” – Ref. 4748

Zona Paseo de la Florida, Santa Perpètua de Mogoda

dormitoris: 4Banys: 2

Pis

Vanessa Farelo

fa11 months

299.900€

dormitoris: 4Banys: 2

Pis

fa11 months

dormitoris: 4Banys: 2

Pis

Josep Ramiro

fa1 month

310.000€

dormitoris: 4Banys: 2

Pis

fa1 month


PROPIETAT ANTERIOR

“EROS” – Ref. 4786

PROPERA PROPIETAT

CRUSH – Ref. 4789