comparar llistats

Obrim la oficina presencial i renovem la virtual

Obrim la oficina presencial i renovem la virtual

Per fi ha arribat el moment! Estàvem desitjant compartir amb vosaltres dues notícies que ens fan especial il·lusió.

A Romo Real Estate estem de doble estrena: Obrim de nou la nostra oficina i estrenem nou lloc web.

Oficina Romo

Sens dubte, travessem una època de canvis. Diuen que tot canvi porta coses positives i, en aquest cas, no anava a ser menys. Hem aprofitat aquest temps de menor activitat per enfocar-nos en poder oferir-vos un millor servei en el que ja tots anomenem “la volta a la nova normalitat”.

Obertura de la nostra oficina de cara al públic

Hem estat treballant des de dins i també des de les nostres cases, utilitzant totes les eines tecnològiques al nostre abast per intentar mantenir l’activitat, però, sense el contacte directe amb vosaltres … No és el mateix!

Sentim els mateixos nervis i la il·lusió que quan va néixer Romo, fa ja 15 anys. És com un nou començament.

Hem adaptat l’oficina amb l’objectiu que sigui segura per a tothom, perquè pugueu venir a visitar-nos sense posar en risc la vostra salut. Plantegem l’obertura de forma gradual, en 3 fases:

  • Des del 4 fins al 10 de maig:

Us podem atendre presencialment a les nostres oficines però sempre mitjançant cita prèvia. L’atenció serà individualitzada i mantenint la distància de seguretat. D’aquesta manera, garantim que es no produiran aglomeracions.

Les oficines ja compten amb totes les mesures de seguretat necessàries: Mampara de seguretat, gel hidroalcohlic a l’entrada per a la desinfecció de mans, guants, màscares, bolígrafs d’un sol ús i desinfecció dels espais.

En aquesta fase encara no podran visitar-se els immobles de forma presencial.

Oficina Romo

  • Des del 11 de maig fins al 30 de juny:

Podrem realitzar visites als immobles del teu interès en l’àmbit provincial, sempre mitjançant cites prèviament concertades. En aquest moment ens trobarem encara en una fase de restricció de la lliure circulació de persones, per això, és recomanable que tinguis documentació que pugui justificar el motiu del trasllat, visita i reunió amb altres persones per tal d’evitar possible sancions.

Si el que vols és vendre casa teva amb nosaltres, en aquesta fase podrem realitzar també visites al teu habitatge, reportatges de fotos, taxacions, valoracions i signatures notarials.

  • A partir del 30 de juny:

A partir d’aquest moment, esperem poder reprendre la completa normalitat del nostre dia a dia i la feina amb els nostres clients. Entenem que la mobilitat serà generalitzada per a tot el territori nacional i qualsevol activitat.

Tot aquest pla de tornada a la feina està subjecte al fet que, en la nostra comunitat, es compleixin els terminis de des-escalada previstos i, com a conseqüència, puguem complir amb els nostres. Es tracta d’un pla obert, el qual podem canviar, adaptar o suspendre en funció de el desenvolupament dels esdeveniments.

¡Estrenem nova web!

És una cosa que es venia gestant des de fa temps però han estat aquests dies de confinament els que li han donat l’últim impuls.

Aquesta nova web està pensada per a tu, per facilitar-te la venda de casa teva, la compra d’una nova o la recerca d’un habitatge de lloguer.

En tots els habitatges trobaràs un reportatge fotogràfic professional, vídeo i un tour virtual com aquest:

Treballem amb molta cura i dedicació cadascuna de les nostres propietats, perquè si hi ha alguna cosa que ens caracteritza és que prioritzem la qualitat per sobre de la quantitat.

Cada propietat en venda compta amb una fitxa específica a través de la qual el possible comprador obté la suficient informació com per sentir que ha visitat l’habitatge, sense haver-hi estat. A cada propietat podràs veure:

  • Fotos de qualitat realitzades per un fotògraf professional.
  • Una descripció única i creativa de la teva llar, que realment detalla com és, sentiments i com s’hi viu, més enllà del nombre d’habitacions o de banys.
  • Contacte directe de l’agent que el gestiona, perquè sàpigues sempre a qui t’has de dirigir.
  • Fitxa resum: Per poder veure, en un sol cop d’ull, les seves característiques principals.
  • Un vídeo virtual 3D de la teva llar en el que podràs apreciar cada detall.
  • Visita virtual immersiva realitzada amb l’eina líder del mercat.
  • Suggeriments de propietats similars a la que estàs visitant, per si et ve de gust seguir mirant.

Aconseguim fer la teva llar més atractiva. D’aquesta manera, guanyarà visibilitat i podràs obtenir el màxim benefici possible.

Es tracta de la combinació perfecte: Nova web amb més funcionalitats per promocionar el teu habitatge juntament amb la nostra experiència en el sector i a la zona de fa ja més de 15 anys.

Quant entris a la web trobaràs un cercador molt senzill, que et permetrà localitzar d’una forma molt ràpida i intuïtiva els habitatges del teu interès tant per comprar com per llogar.

Una cosa que ens encanta és l’apartat de venedors on hem inclòs una vídeo entrevista a un dels nostres propietaris. Ella és la Maite: Clienta, amiga i veïna des de fa molts anys. ‘ “3 cops” amb nosaltres! Va comprar dos habitatges i ara ven un d’ells després de 7 anys (tot i estar molt a gust). Ella mateixa ens explica com és el seu habitatge, el millor de viure-hi i els motius pels quals la ven.

Si estàs pensant en vendre la teva casa amb nosaltres i a tu també t’agradaria que t’entrevistéssim, no dubtis en contactar amb nosaltres.

També hem incorporat un blog (sí, aquest que ara mateix estàs llegint), en el qual cada setmana compartirem articles que esperem siguin del teu interès. No tot serà sobre el món immobiliari. Es convertirà en la nostra forma de mantenir el contacte amb vosaltres.

I finalment, un apartat perquè coneguis a tot el nostre equip. Comptem amb agents específics per a tu, siguis comprador o venedor, amb gran experiència en el sector, que entenen les teves necessitats i es posen a les teves sabates. Sens dubte, ells seran el teu major suport durant el trajecte. Amb un sol clic, pots contactar amb qualsevol d’elles.

Estem desitjant veure’t! Tant de forma presencial com online. T’esperem!

Equipo Romo Real Estate

img

Neus Camós

Agència immobiliària a Santa Perpètua de Mogoda Especialistes en donar valor al teu habitatge

Uneix-te a la discussió