comparar llistats

Atreveix-te a venir a la Oficina de ROMO aquest esgarrifós 30 d’Octubre…

aconseguiràs les teves llaminadures de Halloween però t’hauràs d’enfrontar a les terrorífiques agents Zombie:

halloween romo

Habitatges destacats

930.000€

SOMIO AMB EL MAR. ref.4342

PLATJA D'ARO, 1a linea de mar

dormitoris: 4Banys: 3: 127

Dúplex, Pis

fa1 year

390.000€

ROUTE 66. ref.4322

VALLESLONA, SANTA PERPÈTUA

dormitoris: 3: 266

Casa unifamiliar

fa1 year

375.000€

MÀXIM. ref.4105

FLORIDA ALTA, SANTAPERPÈTUA

dormitoris: 4Banys: 2: 203

Casa unifamiliar

fa11 months

destacat
440.000€

BOHEMIAN. ref.4346

VALLESLONA, Santa Perpètua de Mogoda

dormitoris: 3Banys: 3: 265

Casa unifamiliar

fa10 months

Els nostres serveis inmobiliaris

Real Estate

Perseguir l’excel·lència és la clau per superar-se”

Som Agents immobiliaris de Propietats Exclusives i amb encant. Pertanyem a Agora MLS, una força de cobranding, amb 231 agències col·laborant per oferir un servei excel·lent als nostres clients, sempre en constant formació i en l’avantguarda del sector sota criteris d’efectivitat i productivitat.

Com agents CRS Especialista Residencial ens adherim als estàndards més exigents de qualitat i honestedat professional. El clients també ens reconeix i ens identifica associant els valors del col·lectiu API garantint a clients compradors i venedors experiència i seguretat.

Posada en escena

No hi ha una segona oportunitat per causar una bona impressió”

Sabent que la gent descarta o no descarta comprar un habitatge pràcticament en el primer minut de la visita, Romo Real Estate captarà l’Encant de la seva llar convertint-lo en desig per a altres persones.

Utilitzant tècniques com el HOME STAGING trobarem en cada ocasió l’estil i la personalitat adequada, transformant els espais de manera molt subtil i natural com si ningú hagués passat per allà “una posada en escena”.

Fotografia i Tour Virtual

Per a nosaltres la fotografia significa molt més que prémer el disparador de la càmera, la de Romo Real Estate és una visió diferent, a través de les seves fotografies destapa el costat més fantasiós i somniador, en Josep de “BACHtothePHOTO.com” captura amb el seu objectiu el món i el comparteix amb els nostres clients , convertint els seus somnis en imatges.

El món 360 està creixent a gran velocitat, estar al dia és cada vegada més difícil, per aquest motiu Romo Real Estate confia a “BACHtothePHOTO.com” que utilitza una de les eines de màrqueting que millor s’estan introduint en el sector immobiliari, els tours de Matterport que transformen el món real en un de virtual, una experiència immersiva en 3D que li “introdueix” dins de l’habitatge, com si estigués físicament allà.

Venedor personal i comprador

Decidir és un dels moments en què els éssers humans tenim més dificultats ‘sortir de la zona de confort! prendre una decisió avaluant les diferents opcions que s’ofereixen.
Quantes vegades hauràs dit aquesta frase? “No tinc res a posar-me
Si ja ens costa decidir-nos al matí quina roba triar, quan parlem d’una casa estarem més segurs en mans d’un personal shopper immobiliari una persona apassionda que desvetllarà els nostres desitjos i necessitats, buscant, negociant i tancant sempre la millor opció per al client, acompanyant-nos en tot el procés d’adquisició de la casa dels nostres somnis.

Paisatgisme

Li agradaria tenir un oasi a casa?

Amb la creixent popularitat del paisatgisme a Romo Real Estate prestem tanta atenció als espais interiors com en els exteriors, i l’ajudem a crear jardins amb zones destinades a la meditació, o simplement per a ser contemplades, dissenys que segueixen un cert ordre i un ritme determinat per aconseguir un ambient de relax. Les llums i les ombres, essencials per il·luminar terrasses i jardins, vostè gaudirà del seu oasi tant de dia com de nit.

Seguretat Jurídica

Cal adonar-se que estem davant una de les decisions més importants de la nostra vida, en adquirir o vendre un habitatge, és fonamental estar ben assessorat i evitar els riscos jurídics econòmics o urbanístics que poden existir en l’operació. Realitzem tota la tramitació documental de forma transparent i sota un servei de responsabilitat civil que pot cobrir qualsevol contingència.

Així doncs a Romo Real Estate tramitem tot l’expedient immobiliari per arribar a notària amb tota la documentació requerida i sense sobresalts controlant que  la compravenda tingui la seguretat jurídica adequada.

Articles recents

Obrim la oficina presencial i renovem la virtual

Per fi ha arribat el moment! Estàvem desitjant compartir amb vosaltres dues notícies que ens fan especial il·lusió. A Romo Real Estate estem de doble estrena: Obrim de nou la nostra oficina i estrenem nou lloc web.